Unknown: str_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /web/se/www.elstuff.se/system/library/db/mpdo.php on line 85Unknown: Automatic conversion of false to array is deprecated in /web/se/www.elstuff.se/catalog/controller/startup/startup.php on line 95 Garanti & Återköp

REA: Upp till 80% rabatt

|

Frakt 29 kr

|

Brett sortiment & kända varumärken

|

Proffs på tillbehör & reservdelar

|

Familjeföretag

|

Kundbetyg: 9/10

Garanti & Återköp


Har produkten gått sönder?

Skicka ett mejl till info@elstuff.se och beskriv så utförligt du kan vad som har hänt. Du behöver inget kvitto. Vi har kvitton och orderhistorik sparat i databasen så så länge du använder samma mejladress som när du handlade kan vi leta fram din order och ditt kvitto. Om felet går på garantin kommer vi reklamera produkten till tillverkaren. Generellt sett ska produkten skickas in för service. Vi står för eventuella fraktkostnader. När det är klart får du den reparerade produkten skickad till dig. Om produkten inte går att laga bestämmer vi huruvida du ska få en ny produkt, ersättningsprodukt eller pengarna tillbaka.


Har du ångrat dig?

Om du inte har hämtat ut ditt paket på ombudet ännu så behöver du inte göra någonting. Vi tar nämligen inte ut någon avgift för ej uthämtat paket. Så det är bara att vänta tills det går i retur så återbetalar vi pengarna så fort paketet har kommit till oss. Från den dagen du har hämtat ut ditt paket så har du 14 dagar på dig att meddela att du har ångrat dig. Du behöver inte tänka på kvitto. Vi har kvitton och orderhistorik sparat i databasen så så länge du använder samma mejladress som när du handlade kan vi leta fram din order och ditt kvitto. När vi får tillbaka produkten kontrollerar vi skicket. Om förpackningen är bruten, varan är använd eller liknande blir det avdrag för värdeminskningen. Du står för fraktkostnaden tillbaka till oss. Du kan gå till ett PostNord eller Schenker ombud och boka frakten där men vi rekommenderar att du bokar frakten online eftersom det blir billigare. Här kan du boka din frakt till reducerat pris: https://portal.postnord.com/skickadirekt/ eller https://skicka2.dbschenker.com/. Det går bra att välja ombud eller brevlåda trots att vi är ett företag. Inga tillägg behövs. Tänk på att packa ordentligt med emballage runt om produkten för att minska risken för skador och kontrollera vikt och storlek så att du inte får eftertaxering. Skicka paketet hit:

Företag: ELSTUFF.SE (HITWD AB)
Att: Niclas Holm Johansson
Adress: Hällebäcksvägen 30
Postnummer: 44443
Ort: Stenungsund
Land: Sverige
E-post för avisering: info@elstuff.se
Mobilnummer för avisering: 0763474282

Betala säkert:
  • Swish
  • Kortbetalning
  • Internetbank
  • Fakturabetalning
  • Delbetalning