REA: Upp till 75% rabatt

|

Frakt från 12 kr

|

Brett sortiment & kända varumärken

|

Proffs på tillbehör & reservdelar

|

Familjeföretag

|

Kundbetyg: 9/10

Om oss

ELSTUFF - Personligare elhandel

Vi gillar allt som rör sig, lyser eller låter och hoppas att du också gör det. ELSTUFF kommer från begreppet 'electrical stuff' som betyder elprylar på svenska. Vi säljer alltså produkter som går på el eller batteri. Produkter som förenklar vardagen och gör den lite roligare.

Vi är en e-handelsbutik med målsättning att ge minst lika god service som en fysisk butik. Vi vågar sticka ut hakan och säga att vi är lite personligare än många av våra konkurrenter. Med personligare menar vi att vi bryr oss om varje kund och gör allt vi kan för att du ska känna dig nöjd och trygg, oavsett om det blir ett köp eller inte. Skulle vi inte kunna erbjuda produkten du söker hjälper vi dig att hitta den hos en konkurrent.

ELSTUFF har lager i Stenungsund och erbjuder snorbillig hemleverans i Stenungsunds kommun. I den hemleveransen ingår extra allt: rådgivning, utkörning, montering, installation & återvinning.


Vad är ELSTUFF?
ELSTUFF är ett varumärke registrerat 2018 av Niclas Holm Johansson och drivs av HITWD AB.

Vad är HITWD?
HITWD AB är ett familjeföretag grundat 2009 av Conny Holm med målsättningen att sälja, skapa och administrera hemsidor till företag. Numera bedriver HITWD även försäljning av hemelektronik och datorprodukter samt tillbehör och reservdelar till privatpersoner och företag genom varumärktet ELSTUFF.

Vem är Niclas Holm Johansson?
Niclas är spindeln i nätet i företaget och har över 10 års erfarenhet i elbranschen. Niclas har tidigare arbetat på Elkedjan i Stenungsund och Elon i Stora Höga och är ett välkänt ansikte i kommunen. Niclas styrka är bredden, han kan mycket om mycket. Produktområden där han briljerar är småel, elmaterial, reservdelar och tillbehör. Tack vare många års erfarenhet av samtal med Sveriges största leverantörer skapar Niclas otroliga kampanjer till våra VIP-kunder. Niclas ansvarsområden är sälj, inköp, kundservice och marknadsföring.

Vem är Conny Holm?
Conny är hjärnan i företaget och har arbetat i datorbranschen troligtvis före datorn uppfanns. 'Like a boss' löser han alla datorproblem innan de uppstår. Conny är vår webmaster men jobbar också med ekonomi och är även rådgivare när det gäller lite klurigare datorfrågor.


Org.nr./F-Skatt: 556781-9825
Firmanamn: HITWD AB
Styrelsens säte: Färgelanda
Bankgiro: 408-7300
Swish: 123 263 03 33
Bank: Swedbank

Betala säkert:
  • Swish
  • Kortbetalning
  • Internetbank
  • Fakturabetalning
  • Delbetalning